Keramiek waar je blij van wordt

In 1997 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met boetseren. Vanaf dat moment is het mijn grote passie geworden. Na een aantal jaren bij een keramiste de technieken te hebben geleerd ben ik me verder gaan ontwikkelen en heb langzamerhand mijn eigen stijl gevonden.

In 2011 kreeg ik mijn eerste kleine ateliertje achter in de tuin, 't Kleihuiske was geboren. Nu heb ik, na de verhuizing naar Mierlo, een mooi groot atelier waar ik me helemaal kan uitleven. 

Uitgangspunt is altijd de bolvorm. Hieruit ontstaan dan ondermeer vrolijke vogels en andere gekke beesten. Maar ook de windlichten en geldzakken zijn zo ontstaan. Een werk is voor mij geslaagd als je erom kunt lachen en er vrolijk van wordt. 

Jarenlang heb ik op allerlei kunstmarkten in het land gestaan, wat erg leuk is om te doen, maar jammer genoeg is dit door blijvende gezondheidsperikelen niet meer mogelijk. Je kunt me alleen nog vinden op Mierlo Artistique, een jaarlijkse kunstmarkt begin juli in mijn eigen dorp Mierlo. Enkele maanden per jaar is mijn werk ook te zien en te koop bij Ward's Art in Barneveld. Een superleuke winkel waar diverse kunstenaars van allerlei disciplines de mogelijkheid krijgen hun werk tegen schappelijke prijzen te verkopen. Ik zal onder het kopje Nieuws vermelden wanneer mijn werk daar te vinden is. Uiteraard kun je mijn werk ook kopen op mijn huisadres, stuur dan even een mailtje of bel me. 

Op de pagina's Galerij en Verkocht vind je een overzicht van mijn actuele en een selectie van de verkochte beelden. Mijn beelden zijn uniek, natuurlijk is het altijd mogelijk om een beeld bij te bestellen maar weet dan dat het nooit exact hetzelfde wordt.

Onder het kopje Opdrachten heb ik een overzichtje gemaakt van een aantal leuke en bijzondere opdrachten die ik in de afgelopen jaren heb mogen maken.

Veel kijkplezier en wellicht misschien tot ziens!  

Marleen van den Boogaard